Po mimoriadnom úspechu z minulého roka sa majstri pivovarníci v Hurbanove rozhodli opäť navariť skvelý Zlatý Bažant Medový Porter, a tentoraz znásobili objemy. Devätnásťstupňový Zlatý Bažant Medový Porter vyrobený zo štyroch druhov sladu si môžu pivári už tradične od posledného októbrového štvrtka vychutnať nielen doma, ale aj vo vybraných puboch na celom Slovensku.
Porter je vysokostupňové tmavé pivo, ktorého tradícia siaha až do 18. storočia. Zlatý Bažant Medový Porter 19 % je vyrobený zo štyroch druhov sladu – bavorského, svetlého plzenského, svetlého karamelového a farebného – a s pridaním medu. Má podmanivú, charakteristicky sýtu takmer čiernu farbu, jeho pena je hustá, mierne dohneda zafarbená. Má výrazný korenistý buket, primeranú horkosť a lahodnú sladovú plnú chuť s jemným dozvukom sladkého medu. Zlatý Bažant Medový Porter je tak ideálnym spoločníkom počas slávnostných chvíľ a vďaka svojej plnej chuti aj počas posedení s priateľmi v priebehu neskorej jesene či zimy.