KVETY | ZÁHRADKA | OKRASNÁ ZÁHRADA | ZDRAVÁ VÝŽIVA | RECEPTY | PORADŇA | KUTIL | ENCYKLOPÉDIA | DOM A CHALUPA |                               ADRESÁR | REKLAMA | KONTAKT

NÁPOJE | ŽIVOTNÉ PROSTREDIE | ZAUJÍMAVOSTI | DOBRÉ RADY | GARDEN PARTY | VÝSTAVY | DISKUSIE K ČLÁNKOM                                                             MAPA STRÁNOK
Hľadať na stránkach

Nájdete nás aj
na FaceBook-u

Nájdete nás aj
na Youtube

FLORA
PartnePartneri

Naposledy pridané


Najčítanejšie

dátum pridania
23-02-2019




Záhradkár vo februári


1.dekáda
Venujme pozornosť oprave náradia,oplotenia cestičiek.Napriek mrazivému počasiu je vhodné prehádzať kompost.

2.dekáda
Ešte stále môžeme robiť presvetľovací rez a zmladzovací rez ovocných drevín. Môžeme tiež urobiť zimný postrek a kmene aj hrubšie konáre očistiť od starej borky a natrieť ich vápenným mliekom.

3.dekáda
Môžeme začať v plnom rozsahu rezať vinič, skompostujeme opadané lístie, ktoré by pri nevhodnom umiestnení mohlo zaniesť infekciu v neskoršom období. Pod fóliu môžeme zasiať reďkovku, karotku a vysadiť cibuľku na rýchly konzum. Možeme začať s presádzaním izbových rastlín.

Autor:
   

verzia pre tlač



Kniha Sladké Zdravé pečenie dátum pridania
19-02-2019


Po mimoriadne úspešnej knihe Kvások prichádza známa blogerka a popularizátorka pečenia z kvásku Lenka Mančíková s ďalšou zaujímavou knihou.


Na jej margo hovorí: „Rada pečiem sladké dobroty. Keď som však kedysi dávno pri mojich prvých pokusoch s pečením zistila, koľko cukru sa nachádza v bežnom recepte, okamžite som jeho dávky začala meniť a piecť po svojom. Dnes pečiem najmä s alternatívnymi múkami, väčšinou bezlepkovými a rôznymi zdravšími sladidlami.  Aj preto je v knihe väčšina bezlepkových receptov, ktoré však nie sú určené iba pre celiatikov.“ 

V druhej knihe Lenky Mančíkovej sa dozviete ako zdravo sladiť a ktoré suroviny je vhodné použiť na nutrične bohatšie pečenie.

Kniha pre milovníkov sladkého ponúka recepty, ktorých základom sú kvalitné, na živiny bohaté suroviny, prírodné sladidlá, ako aj zdravé a šetrne používané tuky. Medzi nimi nájdete alternatívy pre celiatikov a vegánov. Zistíte, že zdravé pečenie je jednoduché, rýchle, a navyše výborne chutí.

V knihe s nádhernými fotografiami nájdete užitočné informácie o zdravých sladidlách, tukoch a múkach, praktické rady pri pečení s lepkom aj bez lepku a návod, ako upiecť ten najlepší cheesecake, plus 33 receptov na pečené i nepečené sladké dobroty, z toho až 20 bez lepku.

Kniha Sladké Zdravé pečenie vychádza na 144 stranách,
maloobchodná cena 14,90 €.

Autor: zdroj Noxi
   

verzia pre tlač

Reakcie na článok počet príspevkov: 0


Zobraziť reakcie, prispieť reakciou




Partnerské portále

Posledné reakcie

Reklama



Najdiskutovanejšie

KVETY | ZÁHRADKA | OKRASNÁ ZÁHRADA | ZDRAVÁ VÝŽIVA | RECEPTY | PORADŇA | KUTIL | ENCYKLOPÉDIA | POHĽADNICE | ADRESÁR | REKLAMA | MAPA STRÁNOK | KONTAKT
Obsah stránok je predmetom autorsko-právnej ochrany v zmysle Autorského zákona č.387/1997 Z.z. v platnom znení. Delphine Computers & Software Studio