Tento web používa súbory cookies. Prehliadaním webu vyjadrujete súhlas s ich používaním. Viac informácií.




KVETY | ZÁHRADKA | OKRASNÁ ZÁHRADA | ZDRAVÁ VÝŽIVA | RECEPTY | PORADŇA | KUTIL | ENCYKLOPÉDIA | DOM A CHALUPA |                               ADRESÁR | REKLAMA | KONTAKT

NÁPOJE | ŽIVOTNÉ PROSTREDIE | ZAUJÍMAVOSTI | DOBRÉ RADY | GARDEN PARTY | VÝSTAVY | DISKUSIE K ČLÁNKOM                                                             MAPA STRÁNOK
Hľadať na stránkach

Nájdete nás aj
na FaceBook-u

Nájdete nás aj
na Youtube

Vitamíny
PartnePartneri

Naposledy pridané


Najčítanejšie

Obrali ste hrášok? dátum pridania
26-06-2009


Hrach je veľmi chutný a zdravý.







Upravujeme ho tepelne iba chvíľu, aby sme nezničili vitamíny. Hrášok obsahuje veľa zinku a vitamínu B1, ktorý má priaznivý účinok na nervy, ďalej vitamín B2-riboflavín, ktorý dodáva bunkovú energiu a vitamín B 5 –niacín, ktorý posilňuje srdce a krvný obeh.
Vysoký podiel vlákniny má detoxikačné účinky. Znižuje cholesterol a tuky v krvi a odstraňuje zápchu. Hrach má rôznorodé použitie v kuchyni, môžeme z neho pripraviť polievku, kašu, prílohu k mäsu alebo jeme surový.

Autor: lg, foto: FLORA.sk
   

verzia pre tlač

Reakcie na článok počet príspevkov: 1



1 zavodníková 10-06-2013 | 16:57:38
ďakujem, nevedela som sa ho dožrať, pretože potrebujem všetko, čo ste napísali.




Vaša reakcia:


Podpis:


Odpovedzte na kontrolnú otázku: Akú farbu má SNEH?
(bez správnej odpovede automat nezaznamená Váš príspevok,
a obsah, ktorý ste napísali, sa stratí. Zásady ochrany osobných údajov nájdete TU. )








Partnerské portále

Posledné reakcie

Reklama



Najdiskutovanejšie

KVETY | ZÁHRADKA | OKRASNÁ ZÁHRADA | ZDRAVÁ VÝŽIVA | RECEPTY | PORADŇA | KUTIL | ENCYKLOPÉDIA | POHĽADNICE | ADRESÁR | REKLAMA | MAPA STRÁNOK | KONTAKT
Obsah stránok je predmetom autorsko-právnej ochrany v zmysle Autorského zákona č.387/1997 Z.z. v platnom znení. Delphine Computers & Software Studio ochrana osobných údajov