Tento web používa súbory cookies. Prehliadaním webu vyjadrujete súhlas s ich používaním. Viac informácií.




KVETY | ZÁHRADKA | OKRASNÁ ZÁHRADA | ZDRAVÁ VÝŽIVA | RECEPTY | PORADŇA | KUTIL | ENCYKLOPÉDIA | DOM A CHALUPA |                               ADRESÁR | REKLAMA | KONTAKT

NÁPOJE | ŽIVOTNÉ PROSTREDIE | ZAUJÍMAVOSTI | DOBRÉ RADY | GARDEN PARTY | VÝSTAVY | DISKUSIE K ČLÁNKOM                                                             MAPA STRÁNOK
Hľadať na stránkach

Nájdete nás aj
na FaceBook-u

Nájdete nás aj
na Youtube

Garden Party
PartnePartneri

Naposledy pridané


Najčítanejšie

Jogurtový dip s bryndzou dátum pridania
06-08-2013


Inšpirácia, keď už dochádza fantázia v kuchyni, ktorá vždy svojou chuťou príde vhod.






Potrebujeme:
125 g Liptov Bryndze
400 ml hustého tučného jogurtu
1 PL majonézy
2 PL posekanej pažítky
1 PL posekaného kôpru
1 PL posekanej petržlenovej vňate
½ strúčiku cesnaku
soľ
mleté biele korenie

Príprava:
1. Suroviny zmiešame a necháme 30 minút vychladnúť v chladničke.
2. Dipom prelejeme varené kuracie mäso, varený hovädzí jazyk a vajíčko na tvrdo, všetko pokrájané na 5 mm pásiky. Podávame s potočnicou lekárskou (dá sa nahradiť listovým šalátom) a cherry paradajkami.





Autor: Zelený Liptov
   

verzia pre tlač

Reakcie na článok počet príspevkov: 0




Vaša reakcia:


Podpis:


Odpovedzte na kontrolnú otázku: Akú farbu má SNEH?
(bez správnej odpovede automat nezaznamená Váš príspevok,
a obsah, ktorý ste napísali, sa stratí. Zásady ochrany osobných údajov nájdete TU. )








Partnerské portále

Posledné reakcie

Reklama



Najdiskutovanejšie

KVETY | ZÁHRADKA | OKRASNÁ ZÁHRADA | ZDRAVÁ VÝŽIVA | RECEPTY | PORADŇA | KUTIL | ENCYKLOPÉDIA | POHĽADNICE | ADRESÁR | REKLAMA | MAPA STRÁNOK | KONTAKT
Obsah stránok je predmetom autorsko-právnej ochrany v zmysle Autorského zákona č.387/1997 Z.z. v platnom znení. Delphine Computers & Software Studio ochrana osobných údajov