Tento web používa súbory cookies. Prehliadaním webu vyjadrujete súhlas s ich používaním. Viac informácií.




KVETY | ZÁHRADKA | OKRASNÁ ZÁHRADA | ZDRAVÁ VÝŽIVA | RECEPTY | PORADŇA | KUTIL | ENCYKLOPÉDIA | DOM A CHALUPA |                               ADRESÁR | REKLAMA | KONTAKT

NÁPOJE | ŽIVOTNÉ PROSTREDIE | ZAUJÍMAVOSTI | DOBRÉ RADY | GARDEN PARTY | VÝSTAVY | DISKUSIE K ČLÁNKOM                                                             MAPA STRÁNOK
Hľadať na stránkach

Nájdete nás aj
na FaceBook-u

Nájdete nás aj
na Youtube

2007
PartnePartneri

Naposledy pridané


Najčítanejšie

Oslavy Sv. Vavrinca - patróna kuchárov a cukrárov dátum pridania
02-08-2007





Tohtoročné Kultúrne leto a hradné slávnosti Bratislava 2007 prináša mnoho nových i alternatívnych podujatí, ktoré chcú osloviť nielen Bratislavčanov, ale i návštevníkov nášho mesta. Nepochybne jednou z mimoriadne príťažlivých a úspešných bude po prvýkrát v histórii festivalu uskutočnená Oslava Sv. Vavrinca – patróna kuchárov a cukrárov. Toto voňavé a vizuálne pôsobivé podujatie sa uskutoční na Sv. Vavrinca, teda 11. augusta, v sobotu, priamo v srdci Bratislavy – na Hlavnom námestí. Bratislavský klub kuchárov a cukrárov, ktorý spolu s BKIS a pod záštitou Magistrátu hlavného mesta SR Bratislavy podujatie organizujú, sľubuje nezabudnuteľný zmyslový zážitok pripravený tými najpovolanejšími – umelcami - profesionálnymi kuchármi a cukrármi.

PROGRAM:
11.00 Slávnostný sprievod kuchárov a cukrárov centrom Bratislavy
12.00 Nástup kuchárov na prezentáciu prípravy jedál, ktorých degustátormi bude prítomná verejnosť:
- grilované rôzne tvarované kuracie mäso
- grilovaná zelenina
- živánska pripravovaná v alobale
- kotlíkový guľáš pripravovaný v kotline
- palacinková show
- prekvapenia pripravovaná kuchármi firiem
12.15 Oficiálne zahájenie súťaže vo vyrezávaní do ovocia a zeleniny
12.30 Prezentácia medovnikárskej výroby
16.00 Vyhlásenie výsledkov súťaže vo vyrezávaní do ovocia a zeleniny
17.00 Ukončenie osláv


V sobotu 11. augusta by preto na Hlavnom námestí bezpodmienečne nemali chýbať žiadni priatelia dobrého jedla, pitia a zábavy, ale aj všetci tí, ktorí sa chcú dozvedieť a naučiť niečo nové, či inšpirovať a osviežiť vlastné kuchyne!

Slovami prezidenta Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov pána Františka Jamatu: „Príďte sa pobaviť, ochutnať a možno aj sa poučiť ... pretože tradície je potrebné si ctiť..... ten kto nemá históriu a nectí si svojich predkov, nemá ani budúcnosť.“
František Janata
prezident SZKC

Autor:
   

verzia pre tlač

Reakcie na článok počet príspevkov: 0




Vaša reakcia:


Podpis:


Odpovedzte na kontrolnú otázku: Akú farbu má SNEH?
(bez správnej odpovede automat nezaznamená Váš príspevok,
a obsah, ktorý ste napísali, sa stratí. Zásady ochrany osobných údajov nájdete TU. )








Partnerské portále

Posledné reakcie

Reklama



Najdiskutovanejšie

KVETY | ZÁHRADKA | OKRASNÁ ZÁHRADA | ZDRAVÁ VÝŽIVA | RECEPTY | PORADŇA | KUTIL | ENCYKLOPÉDIA | POHĽADNICE | ADRESÁR | REKLAMA | MAPA STRÁNOK | KONTAKT
Obsah stránok je predmetom autorsko-právnej ochrany v zmysle Autorského zákona č.387/1997 Z.z. v platnom znení. Delphine Computers & Software Studio ochrana osobných údajov