Tento web používa súbory cookies. Prehliadaním webu vyjadrujete súhlas s ich používaním. Viac informácií.




KVETY | ZÁHRADKA | OKRASNÁ ZÁHRADA | ZDRAVÁ VÝŽIVA | RECEPTY | PORADŇA | KUTIL | ENCYKLOPÉDIA | DOM A CHALUPA |                               ADRESÁR | REKLAMA | KONTAKT

NÁPOJE | ŽIVOTNÉ PROSTREDIE | ZAUJÍMAVOSTI | DOBRÉ RADY | GARDEN PARTY | VÝSTAVY | DISKUSIE K ČLÁNKOM                                                             MAPA STRÁNOK
Hľadať na stránkach

Nájdete nás aj
na FaceBook-u

Nájdete nás aj
na Youtube

Záhradkár v lete
PartnePartneri

Naposledy pridané


Najčítanejšie

Reklama    



Pikírovanie červenej repy dátum pridania
29-06-2009


Pri pikírovaní (pretŕhaní)červenej repy nevyhadzujte povytŕhanú repu (ak vám vzišla všetka, ktorú ste zasiali).



Môžete ju posadiť na hriadku, ktorá sa vám uvoľnila po hrášku, cibuli, či cesnaku. Hriadku najskôr upravte, vykopte rýhy a dobre ich zalejte vodou. Potom do nich uložte vytrhanú červenú repu z prehustených hriadok, zahrňte hlinou korene a dobre zalejte krhlou so sitkom. Takto sa vám repa určite ujme a na zimu budete mať dobré zásoby na prípravu zdravej cvikle s chrenom.




Prehustená hriadka, ktorú treba pikírovať.


Hriadka (po hrášku) s novozasadenými (vytrhnutými) sadenicami repy.
Autor: Roman Baro, foto: FLORA.sk
   

verzia pre tlač

Reakcie na článok počet príspevkov: 0




Vaša reakcia:


Podpis:


Odpovedzte na kontrolnú otázku: Akú farbu má SNEH?
(bez správnej odpovede automat nezaznamená Váš príspevok,
a obsah, ktorý ste napísali, sa stratí)








Partnerské portále

Posledné reakcie

Reklama



Najdiskutovanejšie

Aké bude počasie?
Predpoveď na
dnes

uvedené hodnoty sú
Max. denná /
/ Min. ranná
teplota

KVETY | ZÁHRADKA | OKRASNÁ ZÁHRADA | ZDRAVÁ VÝŽIVA | RECEPTY | PORADŇA | KUTIL | ENCYKLOPÉDIA | POHĽADNICE | ADRESÁR | REKLAMA | MAPA STRÁNOK | KONTAKT
Obsah stránok je predmetom autorsko-právnej ochrany v zmysle Autorského zákona č.387/1997 Z.z. v platnom znení. Delphine Computers & Software Studio