KVETY | ZÁHRADKA | OKRASNÁ ZÁHRADA | ZDRAVÁ VÝŽIVA | RECEPTY | PORADŇA | KUTIL | ENCYKLOPÉDIA | DOM A CHALUPA |                               ADRESÁR | REKLAMA | KONTAKT

NÁPOJE | ŽIVOTNÉ PROSTREDIE | ZAUJÍMAVOSTI | DOBRÉ RADY | GARDEN PARTY | VÝSTAVY | DISKUSIE K ČLÁNKOM                                                             MAPA STRÁNOK
Hľadať na stránkach

Nájdete nás aj
na FaceBook-u

Nájdete nás aj
na Youtube

Zelenina
PartnePartneri

Naposledy pridané


Najčítanejšie

Bulharský šalát dátum pridania
26-04-2005





Potrebujeme:
2 kg papriky
2 kg uhoriek
2 kg cibule
2 kg rajčín
6 dl octu
5 dl oleja
300 g cukru
2 polievkové lyžice soli

Postup:
Ocot prevaríme s vodou a soľou. Do tohto nálevu vložíme všetku nakrájanú zeleninu a 5 minút varíme. Potom čalamádu spolu s nálevom naložíme do fliaš a dáme do suchej pary.

Autor: flora.sk
   

verzia pre tlač

Reakcie na článok počet príspevkov: 1



1 vlado 02-09-2012 | 18:58:09
kedy dame cukor a olej?




Vaša reakcia:


Podpis:


Odpovedzte na kontrolnú otázku: Akú farbu má SNEH?
(bez správnej odpovede automat nezaznamená Váš príspevok,
a obsah, ktorý ste napísali, sa stratí)








Partnerské portále

Posledné reakcie

Reklama



Najdiskutovanejšie

KVETY | ZÁHRADKA | OKRASNÁ ZÁHRADA | ZDRAVÁ VÝŽIVA | RECEPTY | PORADŇA | KUTIL | ENCYKLOPÉDIA | POHĽADNICE | ADRESÁR | REKLAMA | MAPA STRÁNOK | KONTAKT
Obsah stránok je predmetom autorsko-právnej ochrany v zmysle Autorského zákona č.387/1997 Z.z. v platnom znení. Delphine Computers & Software Studio