Potrebujeme:
Na ovocnú náplň:
300 g mrazených malín
30 g cukru
1 balíček vanilkového cukru
1 zarovnaná KL Solamylu jemného zemiakového škrobu Dr.Oetker
Na krém:
500 g polotučného tvarohu
30 g práškového cukru
1 balíček Vanilkového cukru Dr. Oetker
šťava z 1 citróna
Príprava:
1. Na prípravu ovocnej náplne odoberieme asi 12 malín na ozdobenie. Zvyšok malín vložíme do kastrólika. Pridáme cukor, vanilkový cukor a na nízkom stupni zahrievame. Pridáme škrob a ešte asi 1 minútu zahrievame. Odstavíme a necháme vychladnúť.
2. Na prípravu krému v mise metličkou vymiešame tvaroh s cukrom, vanilkovým cukrom a šťavou a dohladka.
3. Pomocou polievkovej lyžice plníme poháre striedavo krémom a ovocnou náplňou. Ozdobíme zvyšnými malinami a do podávania odložíme do chladničky.