KVETY | ZÁHRADKA | OKRASNÁ ZÁHRADA | ZDRAVÁ VÝŽIVA | RECEPTY | PORADŇA | KUTIL | ENCYKLOPÉDIA | DOM A CHALUPA |                               ADRESÁR | REKLAMA | KONTAKT

NÁPOJE | ŽIVOTNÉ PROSTREDIE | ZAUJÍMAVOSTI | DOBRÉ RADY | GARDEN PARTY | VÝSTAVY | DISKUSIE K ČLÁNKOM                                                             MAPA STRÁNOK
Hľadať na stránkach

Nájdete nás aj
na FaceBook-u

Nájdete nás aj
na Youtube

Jedlá zo zeleniny
PartnePartneri

Naposledy pridané


Najčítanejšie

Zeleninový pestrý šalát s redkvičkou dátum pridania
13-06-2007


Nielen pre tých, čo držia diétu


Potrebujeme:
250 g zelených fazuľových luskov
200 g žltých fazuľových luskov
soľ
4 paradajky
1 zväzok redkvičiek
1 zväzok jarnej cibuľky
3 lyžice oleja
2 lyžice ovocného octu
korenie
zväzok pažítky

Príprava:
Fazuľky očistíme a pokrájame na cca 3 cm kúsky. Obidva druhy luskov povaríme cca 10 - l5 min. Opláchneme studenou vodou a necháme odkvapkať. Paradajky umyjeme a nakrájame ma osmičky. Redkvičky a cibuľku očistíme a pokrájame na tenké kolieska. Rozmiešame olej, ocot, korenie a soľ. Umytú pažítku nadrobno nakrájanú primiešame do zálievky. Všetky šalátové prísady dobre premiešame v šalátovej mise, prelejeme zálievkou a ľahko premiešame. Podávame samostatne alebo ako prílohu.

Autor: LG
   

verzia pre tlač

Reakcie na článok počet príspevkov: 0




Vaša reakcia:


Podpis:


Odpovedzte na kontrolnú otázku: Akú farbu má SNEH?
(bez správnej odpovede automat nezaznamená Váš príspevok,
a obsah, ktorý ste napísali, sa stratí)








Partnerské portále

Posledné reakcie

Reklama



Najdiskutovanejšie

KVETY | ZÁHRADKA | OKRASNÁ ZÁHRADA | ZDRAVÁ VÝŽIVA | RECEPTY | PORADŇA | KUTIL | ENCYKLOPÉDIA | POHĽADNICE | ADRESÁR | REKLAMA | MAPA STRÁNOK | KONTAKT
Obsah stránok je predmetom autorsko-právnej ochrany v zmysle Autorského zákona č.387/1997 Z.z. v platnom znení. Delphine Computers & Software Studio