Tento web používa súbory cookies. Prehliadaním webu vyjadrujete súhlas s ich používaním. Viac informácií.




KVETY | ZÁHRADKA | OKRASNÁ ZÁHRADA | ZDRAVÁ VÝŽIVA | RECEPTY | PORADŇA | KUTIL | ENCYKLOPÉDIA | DOM A CHALUPA |                               ADRESÁR | REKLAMA | KONTAKT

NÁPOJE | ŽIVOTNÉ PROSTREDIE | ZAUJÍMAVOSTI | DOBRÉ RADY | GARDEN PARTY | VÝSTAVY | DISKUSIE K ČLÁNKOM                                                             MAPA STRÁNOK
Hľadať na stránkach

Nájdete nás aj
na FaceBook-u

Nájdete nás aj
na Youtube

Jedlá zo zeleniny
PartnePartneri

Naposledy pridané


Najčítanejšie

Zapečené zemiaky dátum pridania
17-08-2007





Potrebujeme:
800 g zemiakov
1 pór
1 cuketa
2 paradajky
10 g masla
150 g lučiny (môže byť i kyslá smotana, alebo pomazánkové maslo ochutené kápiou)
5 lyžíc mlieka
1 vajce
soľ
korenie
150 g postrúhaného syra

Príprava:
Zemiaky uvaríme, olúpeme a pokrájame na plátky. Pór očistíme rozoberieme na listy a povaríme v osolenej vode. Opláchneme studenou vodou a necháme odkvapkať. Cuketu a paradajky umyjeme a nakrájame na plátky. Zapekaciu formu vymastíme a postupne navrstvíme zemiaky, pór, cuketu a paradajky.
Lučinu rozmiešame s mliekom, pridáme rozšľahané vajce, osolíme, okoreníme a zmes vylejeme na zeleninu. Posypeme strúhaným syrom a zapekáme cca 20 min.
Dobrú chuť!

Autor: Lýdia Gargalovičová
   

verzia pre tlač

Reakcie na článok počet príspevkov: 0




Vaša reakcia:


Podpis:


Odpovedzte na kontrolnú otázku: Akú farbu má SNEH?
(bez správnej odpovede automat nezaznamená Váš príspevok,
a obsah, ktorý ste napísali, sa stratí. Zásady ochrany osobných údajov nájdete TU. )








Partnerské portále

Posledné reakcie

Reklama



Najdiskutovanejšie

KVETY | ZÁHRADKA | OKRASNÁ ZÁHRADA | ZDRAVÁ VÝŽIVA | RECEPTY | PORADŇA | KUTIL | ENCYKLOPÉDIA | POHĽADNICE | ADRESÁR | REKLAMA | MAPA STRÁNOK | KONTAKT
Obsah stránok je predmetom autorsko-právnej ochrany v zmysle Autorského zákona č.387/1997 Z.z. v platnom znení. Delphine Computers & Software Studio ochrana osobných údajov