Tento web používa súbory cookies. Prehliadaním webu vyjadrujete súhlas s ich používaním. Viac informácií.




KVETY | ZÁHRADKA | OKRASNÁ ZÁHRADA | ZDRAVÁ VÝŽIVA | RECEPTY | PORADŇA | KUTIL | ENCYKLOPÉDIA | DOM A CHALUPA |                               ADRESÁR | REKLAMA | KONTAKT

NÁPOJE | ŽIVOTNÉ PROSTREDIE | ZAUJÍMAVOSTI | DOBRÉ RADY | GARDEN PARTY | VÝSTAVY | DISKUSIE K ČLÁNKOM                                                             MAPA STRÁNOK
Hľadať na stránkach

Nájdete nás aj
na FaceBook-u

Nájdete nás aj
na Youtube

Ovocie
PartnePartneri

Naposledy pridané


Najčítanejšie

Slivkový lekvár - pečený dátum pridania
08-03-2014


Vyskúšajte pohodlnejšiu verziu prípravy slivkovej dobroty.







Potrebujeme:
2 kg sliviek
500 g kryštálový cukor
1/2 čaj.lyžičky mletej škorice
3 ks klinčeky
50 ml octu
4 PL rum (nemusí byť)

Príprava:
Umyté a vykôstkované slivky dáme na plech, pokvapkáme octom a pečieme asi na 25 min. pri 250 st.C. Potom nasypeme na slivky polovicu cukru (250 g) a opäť pečieme. Slivky s cukrom nemiešame, len ich ním posypeme. Po 15 minútach nasypeme druhú polovicu cukru na slivky a pečieme 25 minút. Po uvedenej dobe vyberieme plech, masu preložíme, pridáme podrvené klinčeky, mletú škoricu, rum a tyčovým mixérom zmixujeme.

Autor: Ester Ríklová, foto: FLORA.sk
   

verzia pre tlač

Reakcie na článok počet príspevkov: 0




Vaša reakcia:


Podpis:


Odpovedzte na kontrolnú otázku: Akú farbu má SNEH?
(bez správnej odpovede automat nezaznamená Váš príspevok,
a obsah, ktorý ste napísali, sa stratí. Zásady ochrany osobných údajov nájdete TU. )








Partnerské portále

Posledné reakcie

Reklama



Najdiskutovanejšie

KVETY | ZÁHRADKA | OKRASNÁ ZÁHRADA | ZDRAVÁ VÝŽIVA | RECEPTY | PORADŇA | KUTIL | ENCYKLOPÉDIA | POHĽADNICE | ADRESÁR | REKLAMA | MAPA STRÁNOK | KONTAKT
Obsah stránok je predmetom autorsko-právnej ochrany v zmysle Autorského zákona č.387/1997 Z.z. v platnom znení. Delphine Computers & Software Studio ochrana osobných údajov