Tento web používa súbory cookies. Prehliadaním webu vyjadrujete súhlas s ich používaním. Viac informácií.




KVETY | ZÁHRADKA | OKRASNÁ ZÁHRADA | ZDRAVÁ VÝŽIVA | RECEPTY | PORADŇA | KUTIL | ENCYKLOPÉDIA | DOM A CHALUPA |                               ADRESÁR | REKLAMA | KONTAKT

NÁPOJE | ŽIVOTNÉ PROSTREDIE | ZAUJÍMAVOSTI | DOBRÉ RADY | GARDEN PARTY | VÝSTAVY | DISKUSIE K ČLÁNKOM                                                             MAPA STRÁNOK
Hľadať na stránkach

Nájdete nás aj
na FaceBook-u

Nájdete nás aj
na Youtube

Ovocie
PartnePartneri

Naposledy pridané


Najčítanejšie

Višňový kompót dátum pridania
26-04-2005




Pri kompótovaní višní postupujeme podobne ako pri čerešňovom kompóte. Umývanie však musíme skrátiť, aby sa šťava nevyluhovala; čisté plody stačí osprchovať, najlepšie ešte pred odstopkovaním. S višňami manipulujeme opatrne, pretože sú náchylné na otlčenie a pomiaganie. Pri plnení pohára mierne poklepeme o stôl alebo dlaň.

Príprava nálevu:
Na 1L vody odvážime 650 g cukru, čím vznikne asi 38% cukrový roztok, na 1 kg cukru 1,5L vody.




Sterilizácia:
Višne sú citlivejšie na vysokú a dlhotrvajúcu teplotu, najmä niektoré druhy praskajú a sú mäkké. Preto ich sterilizujeme pri teplote okolo 80 oC 15 až 20 minút.


Autor: dg
   

verzia pre tlač

Reakcie na článok počet príspevkov: 1



1 .. bez mena .. 28-06-2011 | 12:35:06




Vaša reakcia:


Podpis:


Odpovedzte na kontrolnú otázku: Akú farbu má SNEH?
(bez správnej odpovede automat nezaznamená Váš príspevok,
a obsah, ktorý ste napísali, sa stratí)








Partnerské portále

Posledné reakcie

Reklama



Najdiskutovanejšie

KVETY | ZÁHRADKA | OKRASNÁ ZÁHRADA | ZDRAVÁ VÝŽIVA | RECEPTY | PORADŇA | KUTIL | ENCYKLOPÉDIA | POHĽADNICE | ADRESÁR | REKLAMA | MAPA STRÁNOK | KONTAKT
Obsah stránok je predmetom autorsko-právnej ochrany v zmysle Autorského zákona č.387/1997 Z.z. v platnom znení. Delphine Computers & Software Studio