Tento web používa súbory cookies. Prehliadaním webu vyjadrujete súhlas s ich používaním. Viac informácií.




KVETY | ZÁHRADKA | OKRASNÁ ZÁHRADA | ZDRAVÁ VÝŽIVA | RECEPTY | PORADŇA | KUTIL | ENCYKLOPÉDIA | DOM A CHALUPA |                               ADRESÁR | REKLAMA | KONTAKT

NÁPOJE | ŽIVOTNÉ PROSTREDIE | ZAUJÍMAVOSTI | DOBRÉ RADY | GARDEN PARTY | VÝSTAVY | DISKUSIE K ČLÁNKOM                                                             MAPA STRÁNOK
Hľadať na stránkach

Nájdete nás aj
na FaceBook-u

Nájdete nás aj
na Youtube

Zdravie
PartnePartneri

Naposledy pridané


Najčítanejšie

Škorica dátum pridania
28-05-2007


Domovom škorice je Srí Lanka, dnes ju pestujú v mnohých tropických oblastiach.

Používa sa predovšetkým do sladkých pokrmov ako sú napr. kompóty, do pečiva, pudingov, nákypov a v Grécku napr i do mäsa.
Pôsobí proti pocitu prejedenia, nafukovaniu,pri poruchách žalúdka i čriev. Odporúča sa i pri prechladnutí.

Autor: Lýdia Gargalovičová
   

verzia pre tlač

Reakcie na článok počet príspevkov: 2



1 Jana 20-02-2009 | 12:32:58
Med smíchaný se skořicí je prý dobrý i proti rakovině žaludku a střev.

2 .. bez mena .. 08-10-2012 | 16:38:00
škorica je výborná aj v kávičke :) :** mňáám




Vaša reakcia:


Podpis:


Odpovedzte na kontrolnú otázku: Akú farbu má SNEH?
(bez správnej odpovede automat nezaznamená Váš príspevok,
a obsah, ktorý ste napísali, sa stratí. Zásady ochrany osobných údajov nájdete TU. )








Partnerské portále

Posledné reakcie

Reklama



Najdiskutovanejšie

KVETY | ZÁHRADKA | OKRASNÁ ZÁHRADA | ZDRAVÁ VÝŽIVA | RECEPTY | PORADŇA | KUTIL | ENCYKLOPÉDIA | POHĽADNICE | ADRESÁR | REKLAMA | MAPA STRÁNOK | KONTAKT
Obsah stránok je predmetom autorsko-právnej ochrany v zmysle Autorského zákona č.387/1997 Z.z. v platnom znení. Delphine Computers & Software Studio ochrana osobných údajov